Organisation

Eltek og Strømsgodset på samme lag

Eltek og Strømsgodset er blitt samarbeidspartnere, med fokus på Gatelaget og SIF Damelag.

Det er over 50 år siden Eltek ble etablert i Drammen. Vår utvikling frem mot en ledende internasjonal aktør innen strømforsyning har hele tiden vært drevet av en kultur der lagspill, tilhørighet og humør har vært viktige ingredienser. Både Gatelaget og SIF Damelag er der vi en gang var og fremdeles liker å være: i utfordrerposisjon – med muligheter til å ta viktige sprang fremover.

Derfor føles det naturlig for oss å være samarbeidspartner for Strømsgodset. Fotball har bred appell og SIF er en viktig identitetsbærer i lokalmiljøet. Vårt engasjement for Gatelaget og SIF Damelag reflekterer både et ønske om å bidra positivt til et positivt lokalmiljø i byen som er vår hjemmebane, og et ønske om både å gi og få inspirasjon til å nå nye mål gjennom godt samspill.

Vi i Eltek er stolt samarbeidspartner for Strømsgodset, og gleder oss til å bidra til at Gatelaget, Damelaget og den enkelte lykkes med å nå sine må2

Ulf Ellingsen, leder for Eltek Nordic

Strømgodset sitt damelag

Damelaget er en relativ ny satsing i Strømsgodset. Laget spilte seg i fjor opp i 3.divisjon. Målet er å nå og etablere seg i Toppserien i Norge. Eltek ønsker å være med som støttespiller på denne reisen. Over tid vil dette gi oss mulighet til å eksponere oss som en attraktiv og samfunnsansvarlig arbeidsgiver for kvinnelige ingeniører og andre som ønsker en karriere i en teknisk, internasjonal bransje.

– Vi i Eltek er stolt samarbeidspartner for Strømsgodset, og gleder oss til å bidra til at Gatelaget, Damelaget og den enkelte lykkes med å nå sine mål, sier Ulf Ellingsen, leder for Eltek Nordic.

Strømsgodset sitt gatelag

Gatelaget er et lavterskeltilbud for rusavhengige. Alle som har, eller har hatt, utfordringer knyttet til rus kan delta. Gjennom struktur, fysisk trening og lagbygging skal Gatelaget gi økt livskvalitet og sunn utfoldelse for deltakerne.

Apr 20, 2022
To the top